Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek
Kóstoló a Mammutban!
2011. 10. 26.

Inyencségek kóstolója a BIO SÉTÁNYON pénteken!
folytatás »


GASZTROTITKOK AZ EGÉSZSÉGES ÍNYENCSÉGEK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ
2011. 10. 19.

Főzőtanfolyam Varga István biocheffel
folytatás »


Új csomagolásban a Biochef ételei
2011. 10. 13.

Átöltözött a Biochef folytatás »


Hideg ínyencségek
2011. 10. 07.

Néhány ajánlat a jövő heti különlegességeinkből:folytatás »


Új ételek
2011. 10. 07.

Bővült a Biochef választéka!folytatás »


Biochef
2011. 09. 26.

 
    Újra Biochef!     Jó hírünk van mindazok számára, akik ismerték és szerették a Biochefet, vagy egyszerűen csak szeretnének egészségesen étkezni:     A RÉGI LELKESEDÉSSEL, ÁM ÚJ RECEPTEKKEL ÉS KÜLÖNLEGES SZOLGÁLTATÁSOKKAL   ÚJRA ITT A BIOCHEF!    
Akinek fontos, hogy egészségesen étkezzen, választékunkban a bio ételek széles kínálatából válogathat. Zöldség-, hús- és tésztaételek mellett, különleges desszertek és az Ornish diéta fogásai is megtalálhatóak menüsorunkban.  

A kimagasló tápértékű nyersanyagokból, kíméletes konyhatechnológiát alkalmazva, több mint tíz éves szakmai tapasztalatunkat hozzátéve gasztronómiai élményt jelentő, egészség megőrző ételeket kínálunk vendégeinknek!

 

Mert csak az lehet igazán egészséges, ami finom, élvezetes is!        
Weboldalunkon elolvashatja legújabb receptjeinket, étkezési szokásaival kapcsolatban kérdezhet szakértőinktől és hamarosan bioboltunk széles kínálatából is válogathat. folytatás »


Középpontban a nők
2011. 03. 04.

Elérkezett március, melynek nyolcadik napján a hölgyek kitüntetett figyelmet érdemelnek. Ezen a napon ünnepeljük a családi gondoskodást, a munkában nyújtott teljesítményt és a finomságot egyszerre képviselő női nemet. 
  
De mire is van szükségük a hölgyeknek ahhoz, hogy mindezt meg tudják valósítani?
    
 
 
Tudta-e, hogy a nők születéskor várható élettartama Magyarországon 76 év, ami 8 évvel több a férfiakénál és a különbség egyik oka az egészségtudatosság lehet?
     
  
Tudta-e,
hogy már 2%-os folyadékvesztés esetén is csökken a fizikai, és a szellemi teljesítőképesség, és fejfájás, koncentrációzavar jelentkezhet?
     
Tudta-e, hogy a kor előrehaladtával fokozatosan csökken a szervezet energiaigénye, így a kiegyensúlyozott, mértékletes táplálkozás egyre nagyobb jelentőséget kap? folytatás »


Immunerősítő étkek
2011. 02. 23.

Ahogy mindannyian tapasztalhattuk, az elmúlt hetekben egyre gyarapodik az orvosi rendelőkben várakozók száma. Ahhoz, hogy talpon maradhassunk, immunrendszerünket megfelelően fel kell készítenünk a kórokozók támadására. Mit tehetünk a sapka, sál és nagykabát mellett?

Töltsük fel magunkat belülről is, immunerősítő étkekkel!

  Tudta-e, hogy az antioxidánsok (amelyek védik szervezetünket az oxidációs folyamatok rongáló hatásától) egy részét a szervezett maga is termeli, míg bizonyos anyagokhoz csak a a táplálékból juthat hozzá?
 
 Tudta-e,
hogy a kiegyensúlyozott, rendszeres táplálkozás részeként elfogyasztott fehérje alapvető fontosságú védekező rendszerünk megfelelő működéséhez?
 
 Tudta-e,
hogybélflóránk egészsége alapvető ahhoz, hogy immunrendszerünket állandó készenlétben tartsuk?folytatás »


Szívünk egészsége
2011. 02. 16.

Ezen a héten, Cupidoval karöltve, afrodiziákumokkal teli Valentin napi menünk járult hozzá szívünk felmelegítéséhez, szerelmünk ünnepléséhez. 

Itt az idő, hogy szívünk egészségéről is gondoskodjunk, melyhez szívnek szóló menüinkkel nyújtunk segítséget!
 

Tudta-e, hogy 
a szív- és érrendszeri betegségek a leggyakoribb megbetegedések illetve vezető halálokok hazánkban, valamint a világ szinte minden fejlett országában? 

Tudta-e, hogy
megjelenésükben a helytelen táplálkozás következményeképpen kialakuló elhízás, cukorbetegség, magas vérnyomás, valamint magas koleszterinszint játssza a legnagyobb szerepet? 

Tudta-e, hogy
2009-ben az orvosi Nobel-díjat egy olyan orvoscsoport kapta, mely a diéta és életmód hatásait is vizsgálta?  
A kérdés már csak az: Miért van az, hogy legizmosabb szervünk és rugalmas érhálózatunk a helytelen táplálékbevitel áldozatává tud válni?folytatás »


Afrodiziákumok
2011. 02. 10.

 Mi az, ami tovább tudja fokozni a kedvesünkhöz bújás és az evés által nyújtott örömet Valentin napon? Aphrodité után szabadon…   Az afrodiziákumok olyan termékenységet növelő valamint szexuális energiát erősítő szerek, melyek a nemi működést befolyásoló hormonokra, az emésztő-, ideg- illetve érrendszerre hatva fejtik ki vágyfokozó hatásukat. Nemhiába kapták nevüket a szerelem istennője után... Valentin napi menünkben most mi is „elrejtettünk” párat ezekből a szerekből, hogy e hűvös estére forró hangulatot teremthessünk otthonában.  folytatás »

Itent