|
|
Zöldséges gombaleves reszelt tésztával
|
|
|
375,- |
Zöldséges savanyúkáposzta leves
|
olaj | 0.04 l | savanyúkáposzta | 200 g | Sárgarépa | 80 g | zeller | 80 g | vöröshagyma | 80 g | Só tengeri | 12 g | babérlevél | 0.4 g | fokhagyma | 12 g | Doboz leveses | 4 db |
|
A vöröshagymát karikára vágjuk, és kevés olajban aranysárgára pirítjuk.
Hozzáadjuk a savanyúkáposztát, a karikára vágott zöldségeket, fűszerezzük babérlevéllel, fokhagymával, vízzel felöntjük és puhára főzzük.
Az elkészült levesbe belefőzzük a tönkölytésztát, és tálaljuk.
|
450,- |
Örmény rizskása leves laskával
|
barnarizs | 120 g | olaj | 0.04 l | vöröshagyma | 80 g | Sárgarépa | 120 g | zeller | 120 g | petrezselyemzöld | 0.4 cs | Gomba laska | 120 g | Só tengeri | 12 g | Doboz leveses | 4 db |
|
Kevés olajban üvegesre pirítjuk a rizst, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, lepirítjuk, sózzuk, megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel, vízzel felöntjük, és együtt puhára főzzük. |
400,- |
|
|
|