Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek
Biobolt házhozszállítás
On-line Biobolt

Az árusítani kívánt termékeket speciálisan szakács, illetve háziasszonyi szemmel válogattuk össze. Célunk az, hogy a kínált termékekből bárki könnyedén összeállítson egy hétvégi ebédet önmaga, és a családja számára. Ezt azzal is elő kívánjuk segíteni, hogy heti akciós termékeinket úgy válogatjuk össze, hogy azokból „kijöjjön” az ebéd. Nem az a szempontunk, tehát, hogy adjunk el valamit olcsóbban, hadd vigyék, hanem azok legyenek akciósak melyeket, együtt kell megvásárolni egy ebédhez.
Természetesen az akciós termékek felsorolásán, néhány recepttel is rendelkezésükre állunk majd hétről hétre, csak, hogy kedvet csináljunk az otthoni főzőcskéhez!
 
A Biobolt-oldalon található termék kategóriák közül, narancssárga színűek azok, melyeket bármikor rendelhetnek, és mi igyekszünk azt másnap kiszállítani!
A zöld színnel jelölt kategóriákba különleges, különlegesen friss termékek tartoznak! Amennyiben ezeket a termékeket szerda éjfélig megrendelik, mi szombaton házhoz szállítjuk azt
Csütörtökön leadjuk a rendelésünket a termelőknek, akik pénteken szedik, válogatják, csomagolják a kívánt terméket, és szombat hajnalban szállítják fel Budapestre. Mi átvesszük és azon frissiben visszük is önöknek még szombat délelőtt!
Így biztosítjuk, hogy a friss zöldségek, gyümölcsök a lehető legfrissebb állapotban kerüljenek önökhöz.
 
A Biokonyhában felhasznált nyersanyagainkat, rendszeresen a budapesti Biopiacról szerezzük be! Azt gondoltuk, hogy ha már ott vagyunk minden szombaton, szívesen bevásárolunk önök helyett is!
Nem kell többet hajnalban kelniük, sorban állniuk és reménykedni, hogy lesz e elég a kiszemelt zöldségből, gyümölcsből!
Elég ha szerda estig megrendelik tőlünk, és mi szombaton délelőtt házhoz szállítjuk a kiválasztott termékeket.
A Biopiacon sorban állásra fordított időt pedig fordíthatják annyi jobb dologra! (alvás, délelőtti gyermek program, kutyasétáltatás, kirándulás…)
Tudjuk igen, hogy sokan szeretnek elkirándulni a piacra, mert az jó!
Jó ott lenni, beszélgetni az árusokkal, vevőkkel, megnézni a kínálatot.
Valóban jó dolog, ha az ember épp ráér, és jó idő van, és épp nagy kedve van korán kelni, és nem esik az eső, nem fúj a szél, és nincs kedve épp lustálkodni. Egyébként jó lenne ha valaki hazahozná helyettünk a tömött kosarakat!
 
Mi szívesen házhoz visszük! Jöjjenek csak a piacra, nézelődjenek, beszélgessenek, azzal a biztos tudattal, hogy a megrendelt áruik már „biztonságban” vannak, és hamarosan meg is kóstolhatják azokat.
 
Azon túl, hogy levesszük a vállukról a piacra járás fáradtságát, még egy indokunk van, hogy megrendeljék szolgáltatásunkat:
A már tíz éves kapcsolatunkra, és a nagy volumenű vásárlásra támaszkodva jelentős ár előnyöket érhetünk el. Még az is előfordulhat, hogy olcsóbban viszünk házhoz egyes termékeket, mintha önök álltak volna sorban érte!
 
Természetesen mi sem tesszük mindezt ingyen!
A hétvégi bevásárlások értékéhez képest, az igazán elhanyagolható és már megszokott 600 Ft-os kiszállítási díjat számítjuk fel, kiszállításonként, mennyiségtől függetlenül.
 
Önök csak leadják a megrendeléseiket szerdán éjfélig a www.biochef.hu oldalon, és szombaton várják a futárt! Átveszik az árut, kifizetik az áruk ellenértékét, és a 600 Ft-ot.
 
A megrendeléseiket a megszokott módon tehetik meg.
Használják a meglévő regisztrációjukat, ileltve ha még nem regisztráltak gyorsan tegyék ezt meg!
A virtuális Biobolt bal oldalán találják a termék kategóriákat, melyekből reményeink szerint könnyen kitalálható, hogy milyen termékeket takarnak.
A kategoriákra kattintva pedig máris megjelennek az egyes termékek. Ezeket lefelé görgetve végignézhetik A szimpatikus termékre kattintva megnézhetik azt közelebbről! Igyekszünk folyamatosan egyre több információt közölni minden áruról. A felhasználásukról, származásukról, táplálkozástani hatásukról, felhasználási lehetőségeikről.
A megrendelni kívánt áruk mellett a sorban található kis négyzetbe írt számmal jelezzék a vásárolni kívánt mennyiségeket, majd kattintsanak a kosárba feliratra!
Az oldal felső részén található kosár feliratra kattintva megnézhetik mi minden található pillanatnyilag a kosarukban. Amennyiben valamit mégsem szeretnének megvenni, vagy többet kérnek valamely áruból, a módosítás gombbal változtathatnak a kosár tartalmán.
Amennyiben mindent szimpatikusnak találnak alul adják fel a rendelésüket.
Amennyiben rendeltek a narancssárga, vagyis a másnap kiszállítandó termékekből is és a zöld, vagyis a szombaton kiszállítandó termékekből is, úgy két kosarat látnak az oldalon.
Amennyiben a két kosarat külön-külön, a lehető leggyorsabban szeretnék megkapni, akkor jelöljék be a leggyorsabban opciót, és adják fel a rendelésüket. Így az egyik megrendelést másnap szállítjuk, a másikat viszont csak szombaton, sajnos ez két kiszállítási díjat is jelent.
Amennyiben elég ha mindkét megrendelést szombaton szállítjuk ki, kattintsanak a szombati szállítás karikájára. Így az összes terméket együtt kapják meg szombaton, és kiszállítási díjat is csak egyet kell fizetniük. A vásárolt áruk értékét, valamint a szállítási díj változását ugyanitt folyamatosan nyomon követhetik.
 
Jó kattintgatást, várjuk a megrendeléseiket!
 
Üdvözlettel:
biochef
Itent