Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
2008

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 1,-
Áfonyás mandulával töltött alma réteskoronával

4 adag
1365 KJ / adag
alma400 g
mandula80 g
Áfonya dzsem80 g
réteslap0.4 cs
tojás1.2 db
joghurt natur0.2 l
méz40 g
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.Az almát dresszírozzuk, félbevágjuk, magházát kivájjuk. Betöltjük a pirított mandulával elkevert áfonyával, peremére tojáshabot nyomunk, rétes tésztából készült szirmokkal díszítjük, és sütőben megsütjük. Hideg, mézes joghurtmártással tálaljuk. 398,-
Bio Beigli Diós 300 g

4 adag
5033 KJ / adag
tönkölyliszt400 g
élesztő20 g
Pálmazsír160 g
méz40 g
dió400 g
méz120 g
mazsola80 g
Nagyításhoz kattintson a képre!Az élesztőt a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a pálmazsírt és gyorsan összemorzsoljuk. 10 percre hűtőbe tesszük, majd hozzáadjuk a mézet és tésztává gyúrjuk (szükség szerint egy kevés vizet önthetünk hozzá) A tésztát hűtőben pihentetjük 15-20 percig. Ezalatt a diót finomra őröljük, egy tálba tesszük, hozzáöntjük a mazsolát és a mézet, és alaposan összekeverjük. A tésztát és 0 tölteléket is 10 egyenlő részre osztjuk. A tésztát lisztezett asztalon téglalappá nyújtjuk, a tölteléket két nylon lap között vékonyra nyújtjuk, kicsit kisebbre mint a tészta. A töltelékről lehúzzuk a felső nylon, az alsónál fogva ráhelyezzük a tésztára, és a felső lapot is lehúzzuk róla. Ezután a tésztát szorosan feltekerjük. Oldalait kicsit megszurkáljuk, hogy a sütés közben keletkező gőzök ki tudjanak jönni. A beiglit vizezett mézzel megkenjük, 35 c fokos helyen egy órát kelesztjük, majd 170 c fokos sütőben megsütjük. A megsült beiglit formázzuk, kihűtjük és szeleteljük. 990,-
Bio Beigli gesztenyés 300 g

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 950,-
Bio Beigli Mákos 300 g

4 adag
4543 KJ / adag
tönkölyliszt400 g
Pálmazsír160 g
méz40 g
mák400 g
mazsola80 g
méz120 g
élesztő20 g
Nagyításhoz kattintson a képre!Az élesztőt a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a pálmazsírt és gyorsan összemorzsoljuk. 10 percre hűtőbe tesszük, majd hozzáadjuk a mézet és tésztává gyúrjuk (szükség szerint egy kevés vizet önthetünk hozzá) A tésztát hűtőben pihentetjük 15-20 percig. Ezalatt a mákot finomra őröljük, egy tálba tesszük, hozzáöntjük a mazsolát és a mézet, és alaposan összekeverjük. A tésztát és a tölteléket is 10 egyenlő részre osztjuk. A tésztát lisztezett asztalon téglalappá nyújtjuk, a tölteléket két nylon lap között vékonyra nyújtjuk, kicsit kisebbre mint a tészta. A töltelékről lehúzzuk a felső nylon, az alsónál fogva ráhelyezzük a tésztára, és a felső lapot is lehúzzuk róla. Ezután a tésztát szorosan feltekerjük. Oldalait kicsit megszurkáljuk, hogy a sütés közben keletkező gőzök ki tudjanak jönni. A beiglit vizezett mézzel megkenjük, 35 c fokos helyen egy órát kelesztjük, majd 170 c fokos sütőben megsütjük. A megsült beiglit formázzuk, kihűtjük és szeleteljük. 900,-
Bio Narancs 3 Kg

4 adag
5010 KJ / adag
narancs12000 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 3000,-
Csicsókás fasírt

4 adag
1238 KJ / adag
Csicsóka240 g
burgonya40 g
Sárgarépa40 g
vöröshagyma40 g
kukoricaliszt40 g
Só tengeri12 g
bors0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Curry0.4 g
olaj0.08 l
Ehez az ételhez nincs képünk. 149,-
Eta barnarizsgolyók

4 adag
1576 KJ / adag
barnarizs200 g
Só tengeri12 g
fokhagyma8 g
olaj0.08 l
vöröshagyma40 g
bors0.4 g
pirospaprika8 g
Kömény0.4 g
Majoranna0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Curry0.4 g
Chili0.4 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 148,-
Eta brokkolis golyó

4 adag
1067 KJ / adag
brokkoli240 g
Sárgarépa40 g
burgonya40 g
kukoricaliszt40 g
vöröshagyma40 g
Só tengeri12 g
bors0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Curry0.4 g
olaj0.08 l
Nagyításhoz kattintson a képre! 197,-
Eta cukkínis fasírt

4 adag
1094 KJ / adag
cukkíni fagyasztott240 g
burgonya40 g
Sárgarépa40 g
vöröshagyma40 g
kukoricaliszt40 g
fokhagyma8 g
Só tengeri12 g
bors0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
olaj0.08 l
Nagyításhoz kattintson a képre! 218,-
Eta falafel

4 adag
1845 KJ / adag
csicseriborsó320 g
Só tengeri12 g
fokhagyma8 g
vöröshagyma40 g
bors0.4 g
pirospaprika8 g
Kömény0.4 g
Majoranna0.4 g
Curry0.4 g
Chili0.4 g
olaj0.08 l
Nagyításhoz kattintson a képre! 145,-
Eta Karalábés rolád

4 adag
1117 KJ / adag
karalábé240 g
Sárgarépa80 g
burgonya40 g
kukoricaliszt40 g
vöröshagyma40 g
Só tengeri12 g
bors0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Curry0.4 g
olaj0.08 l
Nagyításhoz kattintson a képre! 147,-
Eta Karfiolos golyó

4 adag
1080 KJ / adag
kelvirág240 g
Sárgarépa40 g
burgonya40 g
kukoricaliszt40 g
vöröshagyma40 g
Só tengeri12 g
petrezselyemzöld0.4 cs
olaj0.08 l
Curry0.4 g
bors0.4 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 209,-
Eta kelkáposztába göngyölt zöldséges köles

4 adag
1220 KJ / adag
cukkíni fagyasztott80 g
Sárgarépa80 g
köles80 g
kelkáposzta120 g
vöröshagyma40 g
fokhagyma8 g
Só tengeri12 g
olaj0.08 l
petrezselyemzöld0.4 cs
Curry0.4 g
Chili0.4 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 186,-
Eta kelkáposztás fasírt

4 adag
1129 KJ / adag
kelkáposzta240 g
burgonya80 g
zsemlemorzsa40 g
Só tengeri12 g
pirospaprika8 g
Kömény0.4 g
Majoranna0.4 g
fokhagyma8 g
vöröshagyma40 g
Curry0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
olaj0.08 l
Nagyításhoz kattintson a képre! 193,-
Eta kölesgolyó

4 adag
1584 KJ / adag
köles200 g
Só tengeri12 g
fokhagyma8 g
vöröshagyma40 g
bors0.4 g
pirospaprika8 g
Kömény0.4 g
Majoranna0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Curry0.4 g
Chili0.4 g
Sáfrány0.4 g
olaj0.08 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A kölest, kétszeres menyniségű sózott vízben, 5 percig forraljuk, majd fedővel letakarva 20 percig duzzasztjuk. A vöröshagymát, és a petrezselyemzöldet finomra vágjuk, olajjal megpirítjuk, hozzáadjuk a fűszereket és ízesítőket, összekeverjük a kölessel és masszává gyúrjuk. Egy kevés köles vagy kukoricalisztet keverünk hozzá, hogy jobban összeálljon. A masszát 20 percig pihentetjük, majd formázzuk, és bő forró olajban, vagy sütőben kisütjük. 151,-
Eta magvas barnarizsgolyó

4 adag
1711 KJ / adag
barnarizs200 g
olaj0.08 l
Só tengeri12 g
fokhagyma8 g
vöröshagyma40 g
bors0.4 g
pirospaprika8 g
Kömény0.4 g
Majoranna0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Curry0.4 g
Chili0.4 g
Szezámmag20 g
lenmag20 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 176,-
Eta padlizsán rolád

4 adag
1081 KJ / adag
Padlizsán240 g
burgonya40 g
zöldpaprika40 g
Sárgarépa40 g
kukoricaliszt40 g
fokhagyma8 g
Só tengeri12 g
bors0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Curry0.4 g
olaj0.08 l
Nagyításhoz kattintson a képre! 241,-
Eta zelleres sárgarépás golyó

4 adag
1059 KJ / adag
Sárgarépa160 g
zeller160 g
vöröshagyma40 g
kukoricaliszt40 g
Só tengeri12 g
Curry0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
bors0.4 g
olaj0.08 l
Nagyításhoz kattintson a képre! 196,-
Falafel golyók uborka karikákon

4 adag
1737 KJ / adag
uborka kigyó200 g
csicseriborsó160 g
vöröshagyma40 g
fokhagyma8 g
koriander4 g
rómaikömény4 g
Só tengeri12 g
olaj0.12 l
Ehez az ételhez nincs képünk. 1,-


« előző 20 | 1 2 3 4 5 | következő 20 »

Itent