Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
"Vacsora" "O" Medvehagymás túróval töltött kellevél

4 adag
790 KJ / adag
kelkáposzta400 g
túró sovány400 g
Medvehagyma40 g
Só tengeri12 g
Saláta jég80 g
Kaliforniai paprika40 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1450,-
"Vacsora" "O" Palacsinta lasagne currys zöldségekkel

4 adag
1353 KJ / adag
tönkölyliszt160 g
olaj0.04 l
Só tengeri8 g
Póré80 g
cukkíni mirelit200 g
Sárgarépa200 g
karalábé200 g
zeller200 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Curry8 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A tönkölylisztből olajjal és vízzel palacsintatésztát készítünk, pihentetjük, és megsütjük. A zöldségeket vékony hasábokra vágjuk, kevés olajban üvegesre pirítjuk, sózzuk, majd egy kevés vízzel félpohára pároljuk, curryvel fűszerezzük. A palacsintákat egy tepsiben rétegezzük a párolt zöldségekkel, a tetejére palacsintát teszünk, és sütőben megsütjük. 1250,-
"Vacsora" "O" Paradicsomos tofuburger tönkölycipóval és salátával

4 adag
340 KJ / adag
tofu natúr320 g
paradicsom40 g
Só tengeri8 g
Saláta jég120 g
tönkölyliszt12 g
élesztő8 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1150,-
"Vacsora" "O" Parajos palacsinta paradicsommártással

4 adag
1264 KJ / adag
tönkölyliszt120 g
olaj0.04 l
Paraj320 g
kukoricaliszt40 g
fokhagyma8 g
Só tengeri12 g
Padlizsán400 g
paradicsom400 g
bazsalikom0.4 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 1490,-
"Vacsora" "O" Petrezselymes túrókrém hagymás zsömlével

4 adag
1397 KJ / adag
túró sovány400 g
Só tengeri12 g
petrezselyem gyökér4 g
vöröshagyma40 g
tönkölyliszt200 g
élesztő8 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1350,-
"Vacsora" "O" Pirított kelvirág pácolt lazacfilével

4 adag
1302 KJ / adag
kelvirág800 g
Lazacfilé480 g
Só tengeri12 g
petrezselyemzöld4 g
Póré40 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1550,-
"Vacsora" "O" Rikottával töltött gombafejek krumplipürével

4 adag
1366 KJ / adag
gomba (barna csiperke)600 g
Ricotta320 g
Só tengeri12 g
fokhagyma4 g
petrezselyemzöld4 g
burgonya 800 g
Rizstej0.4 l
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1550,-
"Vacsora" "O" Rizses laskával töltött kellevél zöldségraguval

4 adag
917 KJ / adag
Póré40 g
Gomba laska200 g
barnarizs120 g
Só tengeri12 g
petrezselyemzöld4 g
fokhagyma4 g
Doboz főételes4 db
kelkáposzta200 g
Sárgarépa160 g
zeller80 g
Zellerszár80 g
cukkíni friss160 g
Póré80 g
karalábé160 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 1350,-
"Vacsora" "O" Spenótos pizza parmezánnal

4 adag
1170 KJ / adag
tönkölyliszt200 g
élesztő8 g
Só tengeri12 g
fokhagyma8 g
bors fekete durva0.4 g
Parmezán80 g
Doboz főételes4 db
Paraj320 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 1350,-
"Vacsora" "O" Tepsis sült zöldségek pirított túrógaluskával

4 adag
1604 KJ / adag
Sárgarépa200 g
burgonya 400 g
vöröshagyma120 g
gomba (barna csiperke)120 g
fokhagyma gerezd40 db
Pritamin200 g
túró sovány400 g
tönkölyliszt80 g
Só tengeri40 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 1100,-
"Vacsora" "O" Tofu nyárson sütve csípős paprika lekvárral és zöldsalátával

4 adag
1102 KJ / adag
tofu natúr400 g
olaj0.04 l
Só tengeri12 g
fokhagyma12 g
Vaj40 g
Doboz főételes4 db
csípőspaprikakrém4 g
Saláta római0.8 g
Saláta fejes0.8 g
Póré40 g
TVpaprika400 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A tofut kockákra vágjuk, sózzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük, olajjal meglocsoljuk, és forró sütőben megsütjük. A vöröshagymát kevés olajban aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a karikákra vágjuk tvpaprikát. Erős tűzön megpirítjuk, sózzuk, fűszerezzük fokhagymával, csípőspaprikával puhára pároljuk és mixer géppel pépesítjük. A salátákat metéltre vágjuk, hozzá keverjük a vékony metéltre vágott pórét, citromlével ízesítjük és olajjal összekeverjük. 1490,-
"Vacsora" "O" Tofusült korhelykáposztával

4 adag
904 KJ / adag
tofu natúr400 g
olaj0.04 l
Só tengeri12 g
fokhagyma12 g
vöröshagyma120 g
savanyúkáposzta600 g
pirospaprika8 g
Kömény0.4 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 1490,-
"Vacsora" "O" Tonhalpürével töltött cukkini kölesropogóssal

4 adag
808 KJ / adag
cukkíni friss200 g
Tonhal400 g
Só tengeri12 g
snidling4 g
köles200 g
petrezselyemzöld4 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1650,-
"Vacsora" "O" Túróval töltött paprika paradicsom rizottóval

4 adag
1441 KJ / adag
TVpaprika400 g
túró sovány320 g
barnarizs200 g
Só tengeri12 g
paradicsom200 g
bazsalikom4 g
fokhagyma20 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1350,-
"Vacsora" "O" Tökmagpestos spagetti olívával

4 adag
2766 KJ / adag
tészta durum spagetti400 g
tökmag120 g
fokhagyma8 g
tökmagolaj0.02 g
Só tengeri12 g
Olíva bogyó240 g
Doboz főételes4 db
bazsalikom40 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 1350,-
"Vacsora" "O" Zöldbabsaláta kuszkusszal

4 adag
1063 KJ / adag
Zöldbab sárga800 g
olaj0.02 l
újhagyma120 g
citromlé0.02 l
Só tengeri8 g
paradicsom80 g
KuszKusz120 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A kuszkuszt sós forró vízzel leforrázzuk, és olajat keverünk hozzá. A zöldbabot kb 3 cm-es darabokra vágjuk, sós, fokhagymával ízesített vízzel félpuhára főzzük, leszűrjük, lehűtjük. Az újhagymát karikára vágjuk, sózzuk, hozzáadjuk a zöldbabot, a paradicsomot, olajat, citromlevet és összekeverjük. A bekevert salátát a kuszkusszal tálaljuk. 850,-
"Vacsora" "O" Zöldborsóval és szójával töltött kellevél rizstejes karalábéval és lilahagymakompóttal

4 adag
1306 KJ / adag
szójagranulátum200 g
Só tengeri12 g
vöröshagyma40 g
Kömény őrölt2 g
pirospaprika2 g
fokhagyma4 g
kelkáposzta400 g
zöldborsó200 g
karalábé600 g
Rizstej0.2 l
petrezselyemzöld4 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1450,-
"Vacsora" "O" Zöldfűszeres tofupástétommal töltött palacsinta

4 adag
1497 KJ / adag
tofu natúr400 g
Só tengeri12 g
snidling4 g
petrezselyemzöld4 g
bazsalikom4 g
tönkölyliszt200 g
olaj0.04 l
Saláta batávia40 g
Saláta ruccola40 g
paradicsom40 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 1750,-
"Vacsora" "O" Zöldséges calzone pirított paradicsommal

4 adag
1396 KJ / adag
tönkölyliszt200 g
élesztő10 g
Só tengeri12 g
olaj0.04 l
Póré40 g
kelvirág80 g
brokkoli80 g
TVpaprika80 g
cukkíni friss80 g
paradicsom400 g
paradicsompüré40 g
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!Az élesztőt elmorzsoljuk egy kevés liszttel, langyos vízzel elkeverjük és felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, meglangyosítjuk, hozzáadjuk az élesztőt, az olajat, és langyos vízzel tésztává gyúrjuk. Alaposan kidolgozzuk, majd 30-35 c fokos helyen kétszeresére kelesztjük. A tésztából kis labdákat gyúrunk, és kerek pizzává nyújtjuk. A tészta felét, megkenjük a vízzel, bazsalikommal, oregánóval, sóval felfőzött paradicsompürével. Elhelyezzük rajta a párolt zöldségeket és az üres tésztát a töltelékre hajtjuk, szélét összenyomjuk, majd 200 c fokos sütőben megsütjük. A vékony szeletekre vágott pórét kevés oaljban megpirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot, sózzuk, zöldpetrezselyemmel, fokhagymával fűszerezzük, és a megsült pizzához tálaljuk. 1490,-
"Vacsora" "O" Zöldséges paprikáskrumpli szójavirslivel

4 adag
1856 KJ / adag
olaj0.02 l
vöröshagyma120 g
pirospaprika8 g
Só tengeri12 g
fokhagyma12 g
Kömény0.4 g
burgonya 800 g
Sárgarépa120 g
brokkoli120 g
cukkíni friss120 g
Sárgarépa120 g
szójavirsli240 g
Ehez az ételhez nincs képünk.A finomra vágott vöröshagymát kevés olajban aranysárgára pirítjuk, a tűzről levéve hozzá keverjük a pirospaprikát, majd kevés vízzel felöntjük. A tűzre visszatesszük, hozzáadjuk a kockákra vágott burgonyát és erős tűzön üvegesre pároljuk. Sózzuk, hozzáadjuk a darabolt zöldségeket, fűszerezzük köménnyel és fokhagymával, kevés vizet öntünk alá és fedő alatt pároljuk. Hozzáadjuk a virslit, és együtt készre pároljuk. 950,-



Itent