"Vacsora" "O" Medvehagymás túróval töltött kellevél
|
kelkáposzta | 400 g | túró sovány | 400 g | Medvehagyma | 40 g | Só tengeri | 12 g | Saláta jég | 80 g | Kaliforniai paprika | 40 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
1450,- |
"Vacsora" "O" Palacsinta lasagne currys zöldségekkel
|
tönkölyliszt | 160 g | olaj | 0.04 l | Só tengeri | 8 g | Póré | 80 g | cukkíni mirelit | 200 g | Sárgarépa | 200 g | karalábé | 200 g | zeller | 200 g | petrezselyemzöld | 0.4 cs | Curry | 8 g |
|
A tönkölylisztből olajjal és vízzel palacsintatésztát készítünk, pihentetjük, és megsütjük.
A zöldségeket vékony hasábokra vágjuk, kevés olajban üvegesre pirítjuk, sózzuk, majd egy kevés vízzel félpohára pároljuk, curryvel fűszerezzük.
A palacsintákat egy tepsiben rétegezzük a párolt zöldségekkel, a tetejére palacsintát teszünk, és sütőben megsütjük. |
1250,- |
"Vacsora" "O" Paradicsomos tofuburger tönkölycipóval és salátával
|
tofu natúr | 320 g | paradicsom | 40 g | Só tengeri | 8 g | Saláta jég | 120 g | tönkölyliszt | 12 g | élesztő | 8 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
1150,- |
"Vacsora" "O" Parajos palacsinta paradicsommártással
|
tönkölyliszt | 120 g | olaj | 0.04 l | Paraj | 320 g | kukoricaliszt | 40 g | fokhagyma | 8 g | Só tengeri | 12 g | Padlizsán | 400 g | paradicsom | 400 g | bazsalikom | 0.4 g |
|
|
1490,- |
"Vacsora" "O" Petrezselymes túrókrém hagymás zsömlével
|
túró sovány | 400 g | Só tengeri | 12 g | petrezselyem gyökér | 4 g | vöröshagyma | 40 g | tönkölyliszt | 200 g | élesztő | 8 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
1350,- |
"Vacsora" "O" Pirított kelvirág pácolt lazacfilével
|
kelvirág | 800 g | Lazacfilé | 480 g | Só tengeri | 12 g | petrezselyemzöld | 4 g | Póré | 40 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
1550,- |
"Vacsora" "O" Rikottával töltött gombafejek krumplipürével
|
gomba (barna csiperke) | 600 g | Ricotta | 320 g | Só tengeri | 12 g | fokhagyma | 4 g | petrezselyemzöld | 4 g | burgonya | 800 g | Rizstej | 0.4 l | Doboz főételes | 4 db |
|
|
1550,- |
"Vacsora" "O" Rizses laskával töltött kellevél zöldségraguval
|
Póré | 40 g | Gomba laska | 200 g | barnarizs | 120 g | Só tengeri | 12 g | petrezselyemzöld | 4 g | fokhagyma | 4 g | Doboz főételes | 4 db | kelkáposzta | 200 g | Sárgarépa | 160 g | zeller | 80 g | Zellerszár | 80 g | cukkíni friss | 160 g | Póré | 80 g | karalábé | 160 g |
|
|
1350,- |
"Vacsora" "O" Spenótos pizza parmezánnal
|
tönkölyliszt | 200 g | élesztő | 8 g | Só tengeri | 12 g | fokhagyma | 8 g | bors fekete durva | 0.4 g | Parmezán | 80 g | Doboz főételes | 4 db | Paraj | 320 g |
|
|
1350,- |
"Vacsora" "O" Tepsis sült zöldségek pirított túrógaluskával
|
Sárgarépa | 200 g | burgonya | 400 g | vöröshagyma | 120 g | gomba (barna csiperke) | 120 g | fokhagyma gerezd | 40 db | Pritamin | 200 g | túró sovány | 400 g | tönkölyliszt | 80 g | Só tengeri | 40 g |
|
|
1100,- |
"Vacsora" "O" Tofu nyárson sütve csípős paprika lekvárral és zöldsalátával
|
tofu natúr | 400 g | olaj | 0.04 l | Só tengeri | 12 g | fokhagyma | 12 g | Vaj | 40 g | Doboz főételes | 4 db | csípőspaprikakrém | 4 g | Saláta római | 0.8 g | Saláta fejes | 0.8 g | Póré | 40 g | TVpaprika | 400 g |
|
A tofut kockákra vágjuk, sózzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük, olajjal meglocsoljuk, és forró sütőben megsütjük.
A vöröshagymát kevés olajban aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a karikákra vágjuk tvpaprikát.
Erős tűzön megpirítjuk, sózzuk, fűszerezzük fokhagymával, csípőspaprikával puhára pároljuk és mixer géppel pépesítjük.
A salátákat metéltre vágjuk, hozzá keverjük a vékony metéltre vágott pórét, citromlével ízesítjük és olajjal összekeverjük. |
1490,- |
"Vacsora" "O" Tofusült korhelykáposztával
|
tofu natúr | 400 g | olaj | 0.04 l | Só tengeri | 12 g | fokhagyma | 12 g | vöröshagyma | 120 g | savanyúkáposzta | 600 g | pirospaprika | 8 g | Kömény | 0.4 g |
|
|
1490,- |
"Vacsora" "O" Tonhalpürével töltött cukkini kölesropogóssal
|
cukkíni friss | 200 g | Tonhal | 400 g | Só tengeri | 12 g | snidling | 4 g | köles | 200 g | petrezselyemzöld | 4 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
1650,- |
"Vacsora" "O" Túróval töltött paprika paradicsom rizottóval
|
TVpaprika | 400 g | túró sovány | 320 g | barnarizs | 200 g | Só tengeri | 12 g | paradicsom | 200 g | bazsalikom | 4 g | fokhagyma | 20 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
1350,- |
"Vacsora" "O" Tökmagpestos spagetti olívával
|
tészta durum spagetti | 400 g | tökmag | 120 g | fokhagyma | 8 g | tökmagolaj | 0.02 g | Só tengeri | 12 g | Olíva bogyó | 240 g | Doboz főételes | 4 db | bazsalikom | 40 g |
|
|
1350,- |
"Vacsora" "O" Zöldbabsaláta kuszkusszal
|
Zöldbab sárga | 800 g | olaj | 0.02 l | újhagyma | 120 g | citromlé | 0.02 l | Só tengeri | 8 g | paradicsom | 80 g | KuszKusz | 120 g | Doboz salátás ovál | 4 db |
|
A kuszkuszt sós forró vízzel leforrázzuk, és olajat keverünk hozzá.
A zöldbabot kb 3 cm-es darabokra vágjuk, sós, fokhagymával ízesített vízzel félpuhára főzzük, leszűrjük, lehűtjük.
Az újhagymát karikára vágjuk, sózzuk, hozzáadjuk a zöldbabot, a paradicsomot, olajat, citromlevet és összekeverjük.
A bekevert salátát a kuszkusszal tálaljuk. |
850,- |
"Vacsora" "O" Zöldborsóval és szójával töltött kellevél rizstejes karalábéval és lilahagymakompóttal
|
szójagranulátum | 200 g | Só tengeri | 12 g | vöröshagyma | 40 g | Kömény őrölt | 2 g | pirospaprika | 2 g | fokhagyma | 4 g | kelkáposzta | 400 g | zöldborsó | 200 g | karalábé | 600 g | Rizstej | 0.2 l | petrezselyemzöld | 4 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
1450,- |
"Vacsora" "O" Zöldfűszeres tofupástétommal töltött palacsinta
|
tofu natúr | 400 g | Só tengeri | 12 g | snidling | 4 g | petrezselyemzöld | 4 g | bazsalikom | 4 g | tönkölyliszt | 200 g | olaj | 0.04 l | Saláta batávia | 40 g | Saláta ruccola | 40 g | paradicsom | 40 g | Doboz főételes | 4 db |
|
|
1750,- |
"Vacsora" "O" Zöldséges calzone pirított paradicsommal
|
tönkölyliszt | 200 g | élesztő | 10 g | Só tengeri | 12 g | olaj | 0.04 l | Póré | 40 g | kelvirág | 80 g | brokkoli | 80 g | TVpaprika | 80 g | cukkíni friss | 80 g | paradicsom | 400 g | paradicsompüré | 40 g | Doboz főételes | 4 db |
|
Az élesztőt elmorzsoljuk egy kevés liszttel, langyos vízzel elkeverjük és felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk, meglangyosítjuk, hozzáadjuk az élesztőt, az olajat, és langyos vízzel tésztává gyúrjuk.
Alaposan kidolgozzuk, majd 30-35 c fokos helyen kétszeresére kelesztjük.
A tésztából kis labdákat gyúrunk, és kerek pizzává nyújtjuk.
A tészta felét, megkenjük a vízzel, bazsalikommal, oregánóval, sóval felfőzött paradicsompürével.
Elhelyezzük rajta a párolt zöldségeket és az üres tésztát a töltelékre hajtjuk, szélét összenyomjuk, majd 200 c fokos sütőben megsütjük.
A vékony szeletekre vágott pórét kevés oaljban megpirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot, sózzuk, zöldpetrezselyemmel, fokhagymával fűszerezzük, és a megsült pizzához tálaljuk. |
1490,- |
"Vacsora" "O" Zöldséges paprikáskrumpli szójavirslivel
|
olaj | 0.02 l | vöröshagyma | 120 g | pirospaprika | 8 g | Só tengeri | 12 g | fokhagyma | 12 g | Kömény | 0.4 g | burgonya | 800 g | Sárgarépa | 120 g | brokkoli | 120 g | cukkíni friss | 120 g | Sárgarépa | 120 g | szójavirsli | 240 g |
|
A finomra vágott vöröshagymát kevés olajban aranysárgára pirítjuk, a tűzről levéve hozzá keverjük a pirospaprikát, majd kevés vízzel felöntjük.
A tűzre visszatesszük, hozzáadjuk a kockákra vágott burgonyát és erős tűzön üvegesre pároljuk.
Sózzuk, hozzáadjuk a darabolt zöldségeket, fűszerezzük köménnyel és fokhagymával, kevés vizet öntünk alá és fedő alatt pároljuk.
Hozzáadjuk a virslit, és együtt készre pároljuk. |
950,- |