Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
A nyúlon túl?

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 10000,-
Afrikai-zöldséges mogyoróragu-almás rizzsel

4 adag
3814 KJ / adag
Mogyoró földi400 g
olaj0.02 l
vöröshagyma80 g
fokhagyma12 g
Tengerisó12 g
Sárgarépa160 g
zeller160 g
karalábé160 g
kelvirág160 g
paradicsompüré80 g
barnarizs200 g
alma120 g
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A barnarizst kevés olajban üvegesítjük, sózzuk, felöntjük másfélszeres mennyiségű forrásban lévő vízzel, öt percig fedő alatt forraljuk, majd a tűzről levéve duzzasztjuk. Az olajat felforrósítjuk, és beletesszük a mogyorót. Megpörköljük, hozzáadjuk a kockákra vágott vöröshagymát, szeletelt fokhagymát és lepirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, ezt is megpirítjuk és a többi egyenletes kockákra vágott zöldséget. Sóval ízesítjük Az almát kis kockákra vágjuk, egy kevés olajban megpirítjuk, majd a kész rizshez keverjük 850,-
Ananászos pirított rizs csípős babbal

4 adag
3051 KJ / adag
barnarizs240 g
Fehérbab400 g
Chili0.8 g
Póré160 g
fokhagyma40 g
Tengerisó12 g
Ananász400 g
olaj0.04 l
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A barnarizst kevés olajban erős tűzön üvegesre pirítjuk, sózzuk, másfelszeres mennyiségű vízzel felöntjük, és lefedve 10 percig forraljuk. A tűzről levesszük majd 20 percig duzzsztjuk. Az ananászt cikkekre vágjuk, és kevés olajban erős tűzön megpirítjuk. A babot beáztatjuk, majd sózott vízben puhára főzzük. A pórét és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk, kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a chilit, és a babot. Annyi levet öntsünk rá, hogy ne legyen száraz a ragu. A rizst összekeverjük az ananásszal és a babbal tálaljuk. 950,-
Aszalt tönkölyös tofu burger paradicsommal, zöd salátával és mini zsemlével

4 adag
2270 KJ / adag
Tofu burger400 g
paradicsom600 g
Saláta jég80 g
Saláta római0.4 db
Saláta fejes0.4 db
olaj0.02 l
Doboz főételes4 db
élesztő8 g
tönkölyliszt120 g
Tengerisó g
Tengerisó12 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 900,-
Babos gombóc-zöldséges-tönkölymetélttel

4 adag
1854 KJ / adag
Doboz főételes4 db
olaj0.02 l
vöröshagyma80 g
tönkölyliszt40 g
Sárgarépa80 g
zeller80 g
karalábé80 db
Póré80 g
tönkölytészta200 g
Vörösbab160 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 800,-
Babos tönkölygaluska, bazsalikomos paradicsommal sütve

4 adag
2507 KJ / adag
tönkölyliszt200 g
olaj0.04 l
Vörösbab320 g
fokhagyma8 g
Tengerisó12 g
vöröshagyma120 g
paradicsom600 g
bazsalikom4 g
Doboz főételes4 db
Sárgarépa120 g
zeller120 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 800,-
Barackos máktorta

4 adag
1934 KJ / adag
tönkölyliszt120 g
mák120 g
méz80 g
Őszibarack400 g
szódabikarbóna1.2 g
olaj0.04 l
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A mákot megőröljük, hozzákeverjük a lisztet a szódabikarbónát. Hozzá öntjük a mézet és az olajat. vízzel összekeverjük, beletesszük a cikkekre vágott barackot, mély tepsibe öntjük. A tetejét vékony cikkekre vágott őszibarackkal díszítjük és 180 c fokos sütőben megsütjük. 450,-
Bárány

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 750,-
Bazsalikomos burgonyapüré, hagymás olívával és pirított cukkínivel

4 adag
2210 KJ / adag
burgonya800 g
olaj0.08 l
Tengerisó12 g
bazsalikom0.8 g
Olíva bogyó200 g
vöröshagyma120 g
cukkíni fagyasztott400 g
fokhagyma12 g
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A tisztított burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, áttörjük, és hozzákeverjük az olajat, és annyi vizet, hogy krémes legyen. Sózzuk, finomra vágott bazsalikommal fűszerezzük. A vöröshagymát nagyobb kockákra vágjuk, kevés forró olajban aranysárgára pirítjuk, és hozzáadjuk az olíva bogyót. A cukkínit kockákra vágjuk, és kevés forró olajban aranysárgára pirítjuk, sózzuk, szeletekre vágott fokhagymával fűszerezzük. 750,-
Bazsalikomos töltött káposzta meggy szósszal

4 adag
1233 KJ / adag
barnarizs200 g
bazsalikom0.8 g
Tengerisó12 g
fokhagyma8 g
meggy120 g
méz40 g
Doboz főételes4 db
tönkölyliszt40 g
káposzta fejes400 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 800,-
Brokkoli kofta fűszeres lencsékkel

4 adag
3017 KJ / adag
brokkoli400 g
tönkölyliszt80 g
olaj0.12 l
Tengerisó12 g
lencse200 g
Lencse vörös200 g
Curry0.4 g
petrezselyemzöld0.4 cs
fokhagyma12 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A brokkolit sózott, fokhagymával fűszerezett vízben puhára főzzük, leszűrjük és pépesítjük. Hozzá keverjük a lisztet, és gombócokat formázunk belőle. A gombócokat olajban kisütjük. A lencséket sós vízben jó puhára főzzük, fűszerezzük curryvel, masalával, finomra vágott zöldpetrezselyemmel. A barnarizst kevés olajban üvegesre pirítjuk, sózzuk, másfélszeres mennyiségű forrásban lévő vízzel felöntjük. Lefedjük és 20 percig forraljuk, ezután a tűzről levesszük és fedő alatt duzzasztjuk. 750,-
Brokkolifelfújt joghurtos gabonakásával

4 adag
975 KJ / adag
brokkoli400 g
tönkölyliszt40 g
fokhagyma4 g
tönkölybúza80 g
barnarizs40 g
árpa40 g
vöröshagyma12 g
Sárgarépa40 g
Doboz főételes4 db
Doboz főételes4 db
joghurt natur0.2 l
Nagyításhoz kattintson a képre! 750,-
Brokkolis mandulás tönkölypalacsinta sárgarépával

4 adag
1996 KJ / adag
tönkölyliszt200 g
olaj0.04 l
Tengerisó12 g
brokkoli600 g
mandula80 g
Sárgarépa600 g
szerecsendió0.4 g
fokhagyma12 g
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A tönkölylisztből olajjal és vízzel palacsintatésztát készítünk, 20 percig pihentetjük, majd, palacsintákat sütünk belőlük. A brokkolit sózzuk, zúzott fokhagymával, szerecsendióval fűszerezzük, és majdnem puhára pároljuk. A palacsintákat betöltjük a párolt brokkolival, összehajtogatjuk, tepsibe tesszük, meglocsoljuk olajjal, megszórjuk szeletelt mandulával és forró sütőben megpirítjuk. batonokra vágott, párolt sárgarépával tálaljuk. 900,-
Brokkolis rakott tészta kecskesajttal

4 adag
2464 KJ / adag
tönkölytészta320 g
brokkoli480 g
Sajt kecske240 g
olaj0.04 l
Tengerisó12 g
fokhagyma12 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A tönkölytésztát sózott vízben kifőzzük, és lecsepegtetjük. A brokkolit leforrázzuk, sózzuk, zúzott fokhagymával ízesítjük. Hozzáadjuk a brokkolit a tésztához, olajat adunk hozzá, beleszórjuk a reszelt kecskesajtot, és összekeverjük. Kiolajozott tepsibe tesszük és 180 c fokos sütőben megsütjük. 750,-
Brokkolis rakottburgonya kecskesajttal

4 adag
1950 KJ / adag
burgonya800 g
brokkoli800 g
Sajt kecske200 g
Tengerisó12 g
fokhagyma8 g
olaj0.04 l
Póré80 g
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk és karikára vágjuk. A szeletekre vágott póréhagymát kevés forró olajban megpirítjuk. A brokkolit sós, fokhagymával fűszerezett vízben leforrázzuk. A kecskesajtot lereszeljük. MIndent alaposan összekeverünk, sóval ízesítjük, kiolajozott tepsibe tesszük, és 180-200 c fokos sütőben megsütjük. 990,-
Brokkolis rizses rétes kukorica raguval

4 adag
2800 KJ / adag
brokkoli600 g
barnarizs200 g
Tengerisó12 g
olaj0.04 l
tönkölyliszt120 g
tönkölyliszt80 g
kukorica csemege600 g
Doboz főételes4 db
fokhagyma12 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 900,-
Burgonyás derelye juhsajttal, füstölt tofus zöldbab raguval

4 adag
2049 KJ / adag
tönkölyliszt120 g
burgonya400 g
Tengerisó12 g
Sajt juh120 g
Zöldbab zöld400 g
Tofu füstölt200 g
vöröshagyma80 g
fokhagyma12 g
olaj0.04 l
pirospaprika8 g
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre! 900,-
Burgonyás zellerfasírt diós lecsóval barnarizzsel

4 adag
2698 KJ / adag
zeller240 g
burgonya240 g
tönkölyliszt80 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Tengerisó120 g
olaj0.04 l
TVpaprika160 g
paradicsom160 g
vöröshagyma160 g
pirospaprika0.8 g
fokhagyma0.8 g
dió120 g
barnarizs200 g
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A barnarizst kevés olajban üvegesre pirítjuk, sózzuk, kétszeres mennyiségű forrásban lévő vízzel felöntjük, fedő alatt 5 percig pároljuk, majd a tűzről levéve, duzzasztjuk. A zellert és a burgonyát lereszeljük, sózzuk, tönkölylisztet adunk hozzájuk és alaposan összekeverjük. Gombócokat, vagy fasírtokat formázunk belőle és forró (200 c fok körüli) sütőben kisütjük. A szeletekre vágott vöröshagymát kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük, és egy kevés vízzel felöntjük. A paprikát kockákra vágjuk, a pörköltalapba tesszük, és erős tűzön pirítjuk. Sózzuk, fűszerezzük fokhagymával, majd hozzáadjuk a kockákra vágott paradicsomot, erős tűzön készre főzzük, a tetejére szórjuk a külön megpörkölt diót. 800,-
Burgonyás zellerfasírt diós lecsóval és rizzsel

4 adag
2481 KJ / adag
zeller400 g
burgonya400 g
tönkölyliszt40 g
Tengerisó12 g
olaj0.04 l
vöröshagyma80 g
zöldpaprika120 g
paradicsom200 g
zöldpaprika200 g
barnarizs200 g
dió80 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A barnarizs kevés olajban üvegesre pirítjuk, sózzuk, és másfélszeres mennyiségű vízzel felöntjük. 10 percig forraljuk lefedve, majd a tűzről levéve duzzasztjuk. A zellert és a burgonyát lereszeljük, sózzuk, tönkölylisztet keverünk hozzá és összegyúrjuk, finomra vágott zellerzölddel fűszerezzük. A masszából kis fasírtokat formázunk, melyeket kevés forró olajban aranysárgára sütünk. A vöröshagymát szeletekre vágjuk, kevés olajban aranysárgára pirítjuk, a tűzről levéve hozzákeverjük a pirospaprikát, kevés vízzel felöntjük, és elkeverjük. Hozzáadjuk a kockákra vágott paprikát és paradicsomot, és összeforraljuk, a végén hozzákeverjük a külön megpörkölt diót. 750,-
Chilis tészta, szójával pácolt pirított tofuval és zöldségekkel

4 adag
2116 KJ / adag
tönkölytészta320 g
Chili0.4 g
olaj0.04 l
Tengerisó12 g
szójaszósz0.04 l
tofu400 g
Póré40 g
zeller80 g
spárga80 g
karalábé80 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Doboz főételes4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A tésztát sós vízben kifőzzük és leszűrjük. A chilit apróra vágjuk, és kevés olajban megpirítjuk, majd a tésztához keverjük. A tofut kockákra vágjuk, sózzuk, szójaszószt öntünk rá és egy órán át érleljük. A pácból kivesszük, kevés olajjal lepirítjuk, hozzáadjuk a metéltre vágott zöldségeket, és a páclével felöntjük. Összeforraljuk, és külön tálaljuk a tésztához. 850,-


« előző 20 | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | következő 20 »

Itent