Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek
Saláták | Levesek | Ital | Főzelékek | Feltétek | Főételek | Édességek | Egyebek | Fogyókúra | AntiCandida

« előző 20 | 1 2 3 4 5 | következő 20 »

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
Zöldséges köleskása medvehagymás párolt karalábéval

4 adag
2399 KJ / adag
köles320 g
olaj0.04 l
Póré80 g
Sárgarépa80 g
zeller80 g
kelkáposzta80 g
petrezselyemzöld0.4 cs
karalábé800 g
Medvehagymakrém40 g
Tengerisó12 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A kölest szárazon kicsit megpirítjuk, felöntjük másfélszeres mennyiségű forrásban lévő vízzel, felforraljuk, és a tűzről levéve duzzasztjuk. A pórét karikára vágjuk, kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a kockákra vágott zöldségeket, megszórjuk finomra vágott zöldpetrezselyemmel, sózzuk, és összepároljuk. A zöldségeket hozzáadjuk a köleshez, és alaposan összekeverjük. A karalábét hasábokra vágjuk, kevés olajban erős tűzön üvegesre pirítjuk, sózzuk, hozzáadjuk a medvehagymát és puhára pároljuk. 990,-
Zöldséges rakott karalábé kölessel

4 adag
1457 KJ / adag
karalábé480 g
olaj0.04 l
Póré80 g
Sárgarépa80 g
brokkoli80 g
zeller80 g
petrezselyemzöld0.4 cs
köles200 g
Doboz főételes4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A kölest szárazon kicsit megpörköljük, majd másfélszeres mennyiségű vízzel felöntjük, felforraljuk, sózzuk, és a tűzről levéve duzzasztjuk. A karalábét szeletekre vágjuk, és sózott vízben leforrázzuk. A többi zöldséget szeletekre vágjuk, kevés forró olajban erős tűzön üvegesre pirítjuk, sózzuk, és félpuhára pároljuk. Hozzákeverjük a kölest. Egy tepsit kiolajozunk, és a karalábét végig rakjuk az aljában, erre egyenletesen elosztjuk a köleses zöldséget, tetejére a maradék karalábét. Sütőben 170 c fokos kisütjük. 990,-


« előző 20 | 1 2 3 4 5 | következő 20 »

Itent