Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
Sárgarépás káposztasaláta olíva bogyóval

4 adag
818 KJ / adag
káposzta fejes800 g
Sárgarépa400 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Olíva bogyó80 g
Póré80 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A képosztát és a sárgarépát metéltre vágjuk, sózuk, citromlével, olajjal meglocsoljuk hozzáadjuk a szeletekre vágott pórét, és összekeverjük, tetejére szórjuk a szeletelt olíva bgyót. 450,-
Sárgarépás káposztasaláta olívabogyóval

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 400,-
Sárgarépasaláta napraforgó-csírával

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 375,-
Sárgarépasaláta retekcsírával

4 adag
699 KJ / adag
Sárgarépa800 g
Csírák (retek, hagyma, lucerna)80 g
olaj0.04 l
Só tengeri12 g
citromlé0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A tisztított sárgarépát metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, citromlevet és olajat keverünk hozzá. A salátát tálra tesszük, tetejét megszórjuk a retekcsírával. 375,-
Sárgarépasaláta sültpaprikával

4 adag
512 KJ / adag
Sárgarépa800 g
TVpaprika120 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A tisztított sárgarépát metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, citromlével ízesítjük és összekeverjük. A paprikát kockákra vágjuk, olajban megpirítjuk, majd a saláta tetejére öntjük. 375,-
Savanyúkáposzta saláta almával

4 adag
441 KJ / adag
savanyúkáposzta600 g
alma400 g
olaj0.02 l
Ehez az ételhez nincs képünk.Az almát metéltre vágjuk, és hozzáadjuk a savanyúkáposztához, olajjal meglocsoljuk és összekeverjük. 375,-
Savanyúkáposztás fehérbab

4 adag
1673 KJ / adag
savanyúkáposzta400 g
Fehérbab324.4 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
babérlevél0.4 g
olaj0.02 l
Póré80 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A fehérbabot, beáztatjuk, majd sózott vízben puhára főzzük. A pórét szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a savanyúkáposztát, a finomra vágott zöldpetrezselymet, szükség szerint sózzuk, és hozzákeverjük az olajat, majd a megfőtt és kihűtött babot. 400,-
Sopszkasaláta kecskesajt-krémmel

4 adag
936 KJ / adag
paradicsom280 g
uborka kigyó280 g
lilahagyma280 g
Sajt kecske120 g
olaj0.04 l
Só tengeri80 g
bazsalikom4 g
citromlé0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A zöldségeket kockákra vágjuk. A sajtot lereszeljük, olajjal krémesre keverjük. A zöldségekhez adjuk a sajtot, összekeverjük, ízesítjük citromlével, fűszerezzük bazsalikommal. 375,-
Sóskával marinírozott pritaminpaprika

4 adag
403 KJ / adag
Pritamin800 g
Sóska200 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A pritamin paprikát vékony metéltre vágjuk, sózzuk, majd hozzáadjuk a vékony metéltre vágott sóskaleveleket, az olajat és összekeverjük. Annyi forrásban lévő vizet öntünk rá, hogy épp ellepje. Kihűtjük, szükség szerint sóval, citromlével ízesítjük és tálaljuk. 450,-
Sültpaprika saláta olívával

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
Sütőtöksaláta mogyoróval

4 adag
1539 KJ / adag
Doboz salátás ovál4 db
Mogyoró földi200 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
sütőtök80 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A megtisztított tököt metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, citromlével ízesítjük, és olajjal összekeverjük. Tetejére szórjuk a pörkölt mogyorót. 450,-
Sütőtöksaláta gesztenyével

4 adag
1189 KJ / adag
sütőtök800 g
Gesztenye200 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A gezsteny héját bevagdossuk, és sütőben megsütjük, majd megtisztítjuk. A sütőtököt metéltre vágjuk, vagy lereszeljük, sózzuk, citromlével meglocsoljuk, olajat adunk hozzá, és összekeverjük, tetejére szórjuk a tisztított gezstenyét. 425,-
Sütőtöksaláta mogyoróval 2

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 375,-
Sütve pácolt cékla tormával

4 adag
460 KJ / adag
cékla800 g
torma40 g
olaj0.02 l
petrezselyemzöld0.4 cs
Só tengeri8 g
babérlevél0.4 g
Szegfűszeg0.4 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A babérlevélből, szegfűszegből vízzel fűszerkivonatot főzünk. A tisztított céklát vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, tepsibe tesszük, a fűszer kivonatot ráöntjük, és sütőben pároljuk. Hűtjük és friss reszelt tormával tálaljuk. 400,-
Szecsuáni káposztasaláta

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
Szezámmagos uborka wasabis retekkel

4 adag
806 KJ / adag
uborka kigyó800 g
Szezámmag80 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
retek200 g
wasabi12 g
Só tengeri8 g
Ehez az ételhez nincs képünk.Az uborkát metéltre vágjuk, sózzuk, hozzákeverjük az olajat és a szezámmagot. A retket lereszeljük, hozzá keverjük a wasabit, és az uborka salátára tesszük. 375,-
Szezámmagos uborkasaláta

4 adag
577 KJ / adag
uborka kigyó800 g
Szezámmag80 g
szójaszósz0.04 l
Gyömbér4 g
Doboz salátás ovál4 db
Só tengeri8 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 500,-
Színes barnarizssaláta

4 adag
726 KJ / adag
barnarizs80 g
Só tengeri80 g
olaj napraforgó0.02 l
Sárgarépa120 g
karalábé120 db
zeller120 g
Póré120 g
cukkíni fagyasztott120 g
Kaliforniai paprika120 g
citromlé0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A barnarizst kevés olajban üvegesre pirítjuk, sózzuk, kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, erős tűzön, fedő alatt forraljuk kb. 5 percig, majd levesszük a tűzről, és hagyjuk párolódni. A zöldségeket kockákra vágjuk, sózzuk, citromlével ízesítjük, olajat keverünk hozzá. A kihűlt rizst elkeverjük a zöldségekkel. 375,-
Szójás zöldbab reszelt citrommal

4 adag
661 KJ / adag
Zöldbab zöld800 g
szójaszósz0.02 l
citrom80 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A zöldbabot sózott vízben leforrázzuk, leszűrjük. A zöldbabhoz adjuk a citromok reszelt héját, és a kifacsart levét. Hozzáadjuk a szójaszószt, és összekeverjük. 450,-
Szójatatár

4 adag
744 KJ / adag
Szójapárizs480 g
olaj0.02 l
vöröshagyma40 g
Mustár40 g
pirospaprika8 g
lilahagyma40 g
TVpaprika40 g
paradicsom40 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A szójapárizsit villával összetörjük, hozzáadjuk az olajat, pirospaprikát, finomra vágott vöröshagymát, sót, mustárt, ketchupot és alaposan összekeverjük. Karikára vágott lilahagymával, paprikával, paradicsommal tálaljuk. 550,-



Itent