Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
Reteksaláta mogyoróval

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
Római gombasaláta

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
Római saláta citromos pirított fokhagymával

4 adag
522 KJ / adag
Saláta római1.2 db
fokhagyma80 g
citrom80 g
olaj0.04 l
Só tengeri4 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 450,-
Római saláta fokhagymás kecskesajttal

4 adag
656 KJ / adag
Saláta római1.6 db
Póré80 g
fokhagyma12 g
olaj0.04 l
Só tengeri12 g
citromlé0.02 l
Sajt kecske80 g
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A salátát ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott pórét, meglocsoljuk citromlével, és olajjal, majd összekeverjük. A kecskesajtot 1*1 cm-es kockákra vágjuk, ízlés szerint sózzuk, zúzott fokhagymával fűszerezzük, olajjal meglocsoljuk, és összekeverjük. A salátát a sajttal összekeverve tálaljuk. 550,-
Római saláta laska gombával

4 adag
307 KJ / adag
Saláta római1.2 db
újhagyma80 g
olaj0.02 l
Gomba laska200 g
Só tengeri8 g
citromlé0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.Az újhagymát darabokra, a laskát szeletekre vágjuk, és kevés olajban együtt lepirítjuk. Sózzuk, citromlével ízesítjük. A római salátát megmossuk, és nagy kockákra vágjuk. Hozzákeverjük a kihűtött gombát, és ízlés szerint ízesítjük citromlével, sóval, olajjal meglocsoljuk. 550,-
Római saláta olívával pácolt kecskesajttal

4 adag
785 KJ / adag
Saláta római1.2 db
Sajt kecske80 g
Olíva bogyó80 g
Olaj Olíva0.04 l
fokhagyma2 g
rozmaring0.4 g
bazsalikom0.4 g
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk. 550,-
Római saláta tofumajonézzel

4 adag
667 KJ / adag
Doboz salátás ovál4 db
tofu120 g
olaj0.04 l
citromlé0.02 l
méz40 g
Mustár20 g
Só tengeri8 g
Saláta római1.2 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A tofut turmixgépben pépesítjük, hozzáadjuk a mustárt, olajat, mézet, citromlevet, egy kevés vizet, és krémesre keverjük. A rómaisalátát vastag csíkokra vágjuk, és tetejére locsoljuk a tofumajonézt. 450,-
Ropogós saláta olivával és magvakkal

4 adag
466 KJ / adag
Saláta fejes0.8 db
Saláta római0.8 db
barnarizs80 g
Só tengeri8 g
Fenyőmag4 g
tökmag8 g
napraforgómag8 g
Zellerszár40 g
petrezselyemzöld0.4 cs
TVpaprika80 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A salátát nagyobb darabokra vágjuk. A barnarizst félpuhára pároljuk. A zellerszárat és a tvpaprikát kockákra vágjuk, sózzuk, citromlével ízesítjük. Hozzákeverjük az olívabogyót, a magvakat és a salátát. lazán összekeverjük. 500,-
Ropogós sült tésztasaláta zöldségekkel

4 adag
2422 KJ / adag
Rizstészta120 g
olaj0.12 l
Szezámmag40 g
tökmag40 g
napraforgómag40 g
TVpaprika80 g
cukkíni friss80 g
Sárgarépa40 g
zeller40 g
Só tengeri8 g
citrom8 g
Nagyításhoz kattintson a képre! 500,-
Rozmarigos burgonyasaláta kecskesajttal

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
Rozmaringos padlizsánkrém

4 adag
1818 KJ / adag
Padlizsán800 g
Só tengeri120 g
fokhagyma16 g
olaj0.16 l
rozmaring0.4 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!Az egész, megmsott padlizsánt késsel megszurkáljuk, majd egy tepsire tesszük és a legmagasabb hőmérsékleten a sütőben megsütjük. Úgy hogy a héja szép ropogós legyen. Lehűtjük, meghámozzuk. A sült padlizsánt turmixgépbe tesszük, sóvaz ízesítjük, fokhagymával rozmaringgal fűszerezzük és pépesre turmixoljuk. Olajat öntünk hozzá, és krémesre keverjük. 500,-
Ruccola balzsamecettel és pácolt kecskesajtgolyókkal

4 adag
224 KJ / adag
Saláta ruccola80 g
Sajt golyó pácolt kecske80 g
Balzsamecet0.02 l
Ehez az ételhez nincs képünk. 600,-
Ruccola kecskesajttal és almával

4 adag
827 KJ / adag
Saláta ruccola200 g
alma240 g
Doboz salátás ovál4 db
olaj0.04 l
Só tengeri8 g
Sajt kecske120 g
Ehez az ételhez nincs képünk.A ruccolát lazán összevágjuk, hozzáadjuk a batonokra vágott almát és a reszelt kecskesajtot. Sózzuk, olajjal meglocsoljuk és összekeverjük. 550,-
Ruccola olívás kecskesajttal

4 adag
627 KJ / adag
Saláta ruccola200 g
olaj napraforgó0.02 l
Olíva bogyó80 g
Sajt kecske80 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A megmosott ruccolát, meglocsoljuk olajjal, hozzáadjuk az olivabogyót, a kockákra vágott kecskesajtot és óvatosan összekeverjük. 550,-
Ruccola pácolt tofuval

4 adag
333 KJ / adag
Saláta ruccola200 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
tofu120 g
szójaszósz0.04 l
Só tengeri8 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A tofut 1*1 cm-es kockákra vágjuk, szójaszószt locsolunk rá, és pár órát pácoljuk. A megmosott, tisztított ruccolát citromlével, olajjal meglocsoljuk, rászórjuk a tofut és lazán összekeverjük. 550,-
Ruccola saláta pácolt karalábéval

4 adag
400 KJ / adag
Doboz salátás ovál4 db
karalábé400 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
petrezselyemzöld0.4 cs
Saláta ruccola200 g
Ehez az ételhez nincs képünk.A karalábét vékonymetéltre vágjuk, sózzuk, finomra vágott zöldpetrezselymet, citromlevet és olajat keverünk hozzá, majd pár órát hűtőben érleljük. A ruccolát kicsit összevágjuk, majd a pácolt karalábéval tálaljuk. 550,-
Rukkola-batávia saláta aszalt paradicsommal és olivával

4 adag
526 KJ / adag
Aszalt paradicsom40 g
Saláta ruccola400 g
Olíva bogyó80 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
Saláta batávia0.4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A salátákat lazán összevágjuk, hozzákeverjük a metéltre vágott paradicsomot, és a szeletelt olívát. Sózzuk, hozzákeverjük az olajat. 375,-
Rukkola-batávia saláta pácolt paradicsommal és olívával

4 adag
493 KJ / adag
Saláta ruccola120 g
paradicsom400 g
Olíva bogyó80 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A salátákat megmossuk, széles csíkokra vágjuk, kevés olajjal elkeverjük. A paradicsomot cikkekre vágjuk, sózzuk, bazsalikommal fűszerezzük, és olajjal bekeverjük. A saláta tetejére halmozzuk a paradicsomot és ezt megszórjuk a szeletelt olívával. 550,-
Sajtsaláta eperrel

4 adag
975 KJ / adag
Saláta jég120 g
Eper200 g
Sajt mozzarella120 g
Sajt kecske120 g
Doboz salátás ovál4 db
olaj0.02 l
Ehez az ételhez nincs képünk.A sajtokat vékonyan fölszeleteljük, csíkokra vágjuk, majd egy tálba tesszük, és a joghurttal összekeverjük. Végül óvatosan belekeverjük a cikkekre vágott epret. A salátát lehűtve, reszelt sajttal és eperrel díszítve tálaljuk. 750,-
Sárgarépa citromos fejessalátával

4 adag
487 KJ / adag
Sárgarépa800 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Só tengeri8 g
Saláta fejes1.2 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A sárgarépát vékony metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, citromlével, olajjal bekeverjük. A salátát lecsepegtetjük, citrommal , illetve citromlévekmeglocsoljuk, és a répával tálaljuk. 375,-



Itent