Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
Joghurtos tzatziki

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
káposztasaláta gabonakolbásszal

4 adag
472 KJ / adag
káposzta fejes800 g
vöröshagyma40 g
gabonakolbász120 g
olaj0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!a káposztát vékony metéltre vágjuk, hozzáadjuk a hasonlóan vékonyra vágott vöröshagymát, a gabonakolbászt, az olajat, és alaposan összekeverjük. 375,-
Káposztasaláta ropogós hagymákkal

4 adag
1507 KJ / adag
vöröshagyma40 g
káposzta fejes800 g
Só tengeri12 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
vöröshagyma80 g
fokhagyma60 g
tönkölyliszt40 g
olaj0.08 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A káposztát vékony metéltre vágjuk, sózzuk, hozzáadjuk a metéltre vágott vöröshagymát, sót, vitromlevet, olajat, és jól összekeverjük. A vörös és fokhagymát vékonyra szeleteljük, tisztbe forgatjuk, és bő forró olajban megsütjük. A káposztasaláta tetejére szórjuk a ropogós hagymákat. 375,-
Káposztasaláta szójacsírával

4 adag
514 KJ / adag
káposzta fejes800 g
vöröshagyma120 g
Szójacsíra40 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
szójaszósz0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A káposztát és a vöröshagymát vékony metéltre vágjuk. Sózzuk, olajjal, citromlével meglocsoljuk, és összekeverjük. A szójacsírát szójaszósszal bekeverjük és a kitálalt káposzta tetejére tesszük. 375,-
Káposztasaláta szójapárizsival

4 adag
661 KJ / adag
káposzta fejes800 g
Szójapárizs200 g
Póré80 g
Só tengeri8 g
citromlé0.02 l
olaj0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A káposztát vékony metéltre vágjuk, hozzáadjuk a karikára vágott pórét, besózzuk, citromlével meglocsoljuk és állni hagyjuk. Hozzáöntjük az olajat, alaposan összekeverjük, majd a tetejére szórjuk a félkarikára vágott párizsit. 450,-
Karácsonyi extra zöldsaláta

4 adag
723 KJ / adag
Saláta batávia0.4 db
Saláta jég0.8 g
Saláta római0.4 db
Saláta ruccola40 g
Saláta bordó levelű40 g
Saláta mizuna40 g
Olaj Olíva0.06 l
Olíva bogyó60 g
Balzsamecet0.02 l
Ehez az ételhez nincs képünk.A salátákat megmossuk, lecsepegtetjük, és leszárítjuk, daraboljuk és a dobozokba töltjük. Az olajat elkeverjük a balzsamecettel és a tálalás előtt a salátára öntjük. 600,-
Karácsonyi tofumajonézes burgonya saláta

4 adag
1674 KJ / adag
tofu80 g
méz40 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
citromlé0.02 l
Mustár40 g
burgonya1200 g
Saláta ruccola4 g
Póré120 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A tofut összeturmixoljuk a mézzel, olajjal, mustárral és az ízesítőkkel. Annyi vizet öntünk hozzá, hogy mártás sűrűségű legyen. A héjában megfőzött burgonyát lehűtjük, megtisztítjuk, és karikákra vágjuk. Hozzáadjuk a karikákra vágott pórét, és összekeverjük. 450,-
Karalábé saláta kapros túróval

4 adag
666 KJ / adag
karalábé800 db
túró80 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
Kapor2 g
újhagyma80 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A karalábét megtisztítjuk, majd metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Hozzá adjuk a karikára vágott újhagymát, az olajat, sózzuk és jól összekeverjük. A saláta tetejére szórjuk a finomra vágott kaporral elkevert túrót. 375,-
Karalábé-napraforgó csírával

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 375,-
Karalábésaláta fűszeres tofuval

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 375,-
Karalábésaláta medvehagyma vinaigrette-el

4 adag
1295 KJ / adag
karalábé1000 g
Medvehagymakrém80 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A karalábét vékony metéltre vágjuk, vagy lereszeljük, sózzuk, citromlével ízesítjük és összekeverjük. A medvehagymapépet összekeverjük olajjal, és kevés vízzel, majd a salátát alaposan meglocsoljuk vele. 450,-
Karalábésaláta pácolt tofuval

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
Karalábésaláta pirított tofuval

4 adag
691 KJ / adag
karalábé800 db
tofu200 g
Só tengeri12 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A karalábét megtisztítjuk, metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, olajat keverünk hozzá, citromlével ízesítjük. A tofut kockákra vágjuk, és kevés olajjal felforrósított serpenyőben megpirítjuk. A karalábét tányérra tesszük, és a ttejére szórjuk a kihűtött tofut. 400,-
Karalábésaláta sültpaprikával

4 adag
555 KJ / adag
karalábé800 g
Pritamin200 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
citromlé0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A karalábét vékony metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, olajat és citromlevet adunk hozzá és összekeverjük. A paprikát kockákra vágjuk, és kevés olajjal, forró serpenyőben erős tűzön lepirítjuk. A karalábé tetejére tesszük a paprikát. 450,-
Karalábésaláta újhagymával és céklával

4 adag
637 KJ / adag
karalábé600 g
cékla400 g
újhagyma200 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
citromlé0.02 l
Ehez az ételhez nincs képünk.A karalábét és a céklát vékony metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Külön külön sózzuk, citromlével ízesítjük és olajjal bekeverjük. A két salátát egymás mellé tálaljuk, tetejére szórjuk a vékony karikára vágott újhagymát. 375,-
Karalábésaláta-medvehagyamával

4 adag
548 KJ / adag
karalábé800 db
Medvehagyma120 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Só tengeri12 g
Ehez az ételhez nincs képünk.A karalábét metéltre vágjuk, esetleg lereszeljük. Sózzuk, hozzáadjuk a metéltre vágott medvehagymát, olajat, citromlevet és alaposan összekeverjük. 375,-
Katalán burgonyasaláta

4 adag
1097 KJ / adag
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
fokhagyma8 g
Só tengeri8 g
Olíva bogyó80 g
vöröshagyma80 g
zöldpaprika80 g
burgonya640 g
paradicsom160 g
Doboz salátás ovál4 db
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A vöröshagymát kockákra vágjuk, sózzuk, citromlevet keverünk hozzá és pár óráig állni hagyjuk. Hozzáadjuk a héjában főtt, tisztított, karikára vágott burgonyát, a zöldpaprika kockát, paradicsomot, olívabogyót, szeletekre vágott fokhagymát. Ízesítjük sóval, citromlével, összekeverjük, és lehűtve tálaljuk. 500,-
Kelvirág püré pirított paprikával

4 adag
490 KJ / adag
kelvirág800 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Doboz salátás ovál4 db
Pritamin200 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A kelvirágot sózott vízben megfőzzük, leszűrjük, és mixerben pépesítjük. A pritamin paprikát csíkokra vágjuk, kevés forró olajban megpirítjuk, és a kelvirágpürével tálaljuk. 450,-
Kelvirág saláta tofumajonézzel

4 adag
707 KJ / adag
kelvirág800 g
olaj0.02 l
tofu120 g
méz40 g
Mustár8 g
Só tengeri8 g
petrezselyemzöld0.4 cs
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A kelvirágot sós vízzel leforrázzuk, lehűtjük. A tofut darabokra vágjuk, mixer gépben pépesítjük, mézet, olajat, mustárt, citromlevet keverünk hozzá, sózzuk, simára keverjük, és annyi vizet mixelünk hozzá, hogy majonéz sűrűségű legyen. A lehűlt kelvirágot a tofumajonézzel elkeverjük, zöldpetrezselyemmel megszórjuk. 550,-
Kinai szojacsira saläta käposztäval

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 375,-



Itent