Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek

Adagok száma:

Név Nyersanyag Mennyiség Elkészítés Ár
Töksaláta piros uborkával

4 adag
475 KJ / adag
Tök800 g
uborka kigyó200 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
Chili4 g
citromlé0.02 l
szójaszósz0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A tököt metéltre vágjuk, hozzákeverjük az olajat és a szójaszószt. Az uborkát lereszeljük, hozzáadjuk a chilipaprikát, kevés olajjal összekeverjük és a töksalátára téve, citromlével meglocsoljuk. 375,-
Tönkölybúza-hússaláta-tofumajonézzel

4 adag
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
Újhagymás gombassaláta

4 adag
692 KJ / adag
gomba (barna csiperke)1000 g
olaj0.02 l
újhagyma200 g
Só tengeri8 g
petrezselyemzöld0.4 cs
citromlé0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A cikkekre vágott gombát, és az 1 cm-es darabokra vágott újhagymát kevés olajban, erős tűzön lepirítjuk. Sózzuk, megszórjuk finomra vágott zöldpetrezselyemmel, és összepirítjuk. A tűzről levesszük, citromlével ízesítjük és kihűtjük. 375,-
Újhagymás laskagomba saláta

4 adag
799 KJ / adag
újhagyma400 g
Gomba laska600 g
olaj0.02 l
petrezselyemzöld0.4 cs
Só tengeri8 g
citromlé0.02 l
olaj0.02 l
Ehez az ételhez nincs képünk.Az újhagymát egy-két cm hosszú darabokra vágjuk, és kevés olajban üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a laskagombát, sózzuk, megszórjuk finomra vágott zöldpetrezselyemmel, készre pároljuk. Citromlével ízesítjük, és jól lehűtve tálaljuk. 375,-
Újhagymás tésztasaláta paradicsommal és kecskesajttal

4 adag
1925 KJ / adag
tönkölytészta320 g
újhagyma200 g
paradicsom200 g
Sajt kecske120 g
Só tengeri12 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
Vitaminsaláta

4 adag
57 KJ / adag
alma40 g
Só tengeri késhegynyi
cukkíni fagyasztott40 g
káposzta fejes40 g
méz4 g
Póré4 g
Sárgarépa4 g
zeller4 g
citromlé0.02 l
Ehez az ételhez nincs képünk.A vékony cikkekre vágott almát, a mazsolát, a darabokra tördelt pászkát egy tálba tesszük, hozzáadjuk a joghurtot és a mézet, majd lazán összekeverjük. Adagonként üveg tálkákba szedjük, és tálalás előtt rászórjuk a mákot. 375,-
Vitaminsaláta csírákkal

4 adag
560 KJ / adag
Póré120 g
újhagyma80 g
Sárgarépa160 g
zeller160 g
karalábé160 db
káposzta fejes200 g
retek120 g
Só tengeri12 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Csírák (retek, hagyma, lucerna)160 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A zöldségeket metéltre vágjuk vagy lereszeljük. Sózzuk, hozzáadjuk a citromlevet olajat és alaposan összekeverjük. Pár órát hűtőben érleljük, majd tálaáskor a tetejére szórjuk a csírákat. 500,-
Vitaminsaláta eperrel

4 adag
519 KJ / adag
Eper200 g
alma160 g
Sárgarépa160 g
zeller160 g
káposzta fejes160 g
Póré120 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Só tengeri8 g
Doboz salátás ovál4 db
Saláta batávia0.4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A zöldségeket vékony metéltre vágjuk, hozzá öntjük az olajat, és a citromlevet, sózzuk, és lazán összekeverjük. Az epret vékoyn szeletekre vágjuk, és a salátába keverjük. 550,-
Vitaminsaláta kecskesajttal

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 375,-
Vitaminsaláta medvehagymás joghurttal

4 adag
1013 KJ / adag
Sárgarépa160 g
zeller160 g
alma160 g
karalábé160 g
káposzta fejes160 g
Póré160 g
Medvehagymakrém40 g
joghurt natur0.2 l
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Ehez az ételhez nincs képünk.A zöldségeket vékony metéltre vágjuk, sózzuk, citromlével ízesítjük, olajat adunk hozzá és óvatosan összekeverjük. A joghurtot összekeverjük a medvehagymakrémmel, és a saláta tetejére locsoljuk. 500,-
Vitaminsaláta medvehagymával

4 adag
465 KJ / adag
Sárgarépa200 g
karalábé200 db
Póré80 g
zeller80 g
káposzta fejes120 g
retek80 g
Medvehagyma40 g
Só tengeri12 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A megtisztított zöldségeket metéltre vágjuk, összekeverjük, sózzuk, citromlével és olajjal összekeverjük. Hozzáadjuk a metéltre vágott medvehagymát, és medvehagymalevelekre tálaljuk. 450,-
Vitaminsaláta sóskalevelekkel

4 adag
488 KJ / adag
Pritamin80 g
TVpaprika80 g
zeller80 g
karalábé120 g
Póré80 g
káposzta fejes160 g
Sárgarépa160 g
Sóska200 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A zöldségeket metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, hozzáadjuk az olajat és összekeverjük. 450,-
Vitaminsaláta tökmaggal

4 adag
1034 KJ / adag
Sárgarépa160 g
zeller160 g
karalábé160 db
káposzta fejes160 g
Póré120 g
tökmag80 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A tisztított zöldségeket metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sóval, citromlével ízesítjük, hozzáadjuk az olajat és összekeverjük, tetejére szórjuk a tökmagot. 425,-
Vitaminsaláta újhagymás joghurttal

4 adag
407 KJ / adag
Póré120 g
alma120 g
Sárgarépa160 g
káposzta fejes160 g
újhagyma80 g
joghurt natur0.2 l
zeller120 g
feketeretek120 g
Ehez az ételhez nincs képünk. 375,-
Vöröskáposzta mustárral

4 adag
591 KJ / adag
Káposzta Lila1000 g
Só tengeri12 g
olaj0.02 l
Mustár40 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A káposztát metéltre vágjuk, sózzuk, hozzáadjuk az olajat, a mustárt, és összekeverjük. 375,-
Waldorf saláta

4 adag
768 KJ / adag
dió20 g
tofu200 g
zeller400 g
alma400 g
méz40 g
Mustár40 g
Só tengeri8 g
citromlé0.02 l
Nagyításhoz kattintson a képre!A zellert és az almát vékony metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, hozzáadjuk a tofumajonézt, összekeverjük és a tetejére szórjuk a durvára daált, vagy vágott diót. Tofumajonéz: A tofut moxergépben krémesre keverjük az olajjal, mézzel, citromléel, és kevés vízzel, sóval ízesítjük. 375,-
Zakuszka

4 adag
672 KJ / adag
olaj0.04 l
vöröshagyma120 g
TVpaprika200 g
paradicsom200 g
cukkíni fagyasztott200 g
Padlizsán200 g
fokhagyma12 g
Só tengeri8 g
pirospaprika8 g
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!Az olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, a tűzről levéve elkeverjük benne a pirospaprikát, és kevés vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott zöldségeket, sózzuk, fűszerezzük fokhagymával, és lassú tűzön puhára, pépesre főzzük. 450,-
Zelleres sárgarépa retekcsírával

4 adag
535 KJ / adag
Sárgarépa600 g
zeller400 g
olaj0.02 l
Só tengeri8 g
citrom0.02 g
Nagyításhoz kattintson a képre!A répát és a zellert vékony metéltre vágjuk, vagy lereszeljük, sózzuk, citromlével ízesítjük és összekeverjük. tetejére tesszük a csírákat. 375,-
Zellersaláta

4 adag
Nagyításhoz kattintson a képre! 375,-
Zellersaláta aszaltszilvával

4 adag
1007 KJ / adag
zeller800 g
Aszaltszilva200 g
Só tengeri8 g
olaj0.02 l
citromlé0.02 l
Doboz salátás ovál4 db
Nagyításhoz kattintson a képre!A zeller metéltre vágjuk, vagy lereszeljük. Sózzuk, hozzáadjuk az olajat, citromlevet, összekeverjük, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott magozott aszalt szilvát. 550,-



Itent