Főoldal Ételrendelés Ételrendelés Biobolt Tudásbázis Kérdez-felelek Receptek
hogy ízlik

Kedves Séf Úr és Séf Asszony!

Nagyon köszönjük a protekciós repetákat!  Minden nagyon finom volt, de azért ki kell emelnem a mazsolás lencsét, meg azt az isteni zöldségragut a krumpligombóccal! Nyám, nyám! S.É vásárló

Köszönöm a kérdést az ebéddel minden rendben volt. Ízletes és finom volt.Szokatlanul korán hozta ki a kollégájuk, de ez inkább pozitívum mint hátrány.

Nagyon tetszett a honlapjukon az ételek elkészítésének általános leírása. Örömmel fedeztem fel, hogy a tápérték és vitamintartalom megőrzésére nagy gondot fordítanak már az előkészítés során is.Egy dolog biztos: ha ételt rendelek azt Önöktől fogom.További sok sikert és kitartást kívánok valamint sok megrendelést.Üdvözlettel: S.L.

Ezek a mindenféle zöldségragus főételeitek (barnarizzsel, kukoricagombóccal) valami isteniek. De azt még nem is mondtam, hogy a múlt heti sütőtökös variációk (leves, barnarizses-fahéjas),  pedig egyenesen zseniálisak voltak.Imádnám, ha ismételnétek.Köszönet. K.E. törzsvásárló

Kedvenc kajáldám lett mától a www.biochef.hu , ugyanis ma, először próbálhattam ki ezt a fajta házhozszállítós ebédelési formát. Nekem nagyon tetszik, ízletes, hús-tojás mentes, olyan igazi vega, nekem való hami-hami, és rengeteg különleges választékkal, olyanokkal, amit máshol - főleg otthon - nem igazán készít az ember-fia magának eme rohanó világban. Szemmel láthatólag először baromira kevésnek tűnt a miniatűr műanyag dobozka tartalma, de miután tányérokba szervíroztam és elfogyasztottam, kellemesen kellett csalódnom, a Garfielda pocak rendesen telítve lett. Ajánlom mindenkinek. Én pedig sajnálom, hogy a jövő héten már nem Budapesten dolgozom, így kimaradok a csoportos rendelésből, ami ugye szállítási kedvezménnyel jár. Az én kis városkámban pedig ilyen étkezési lehetőség sajnos egyelőre nincs.
 
http://uvegsziv.freeblog.hu

Meg kell hogy említsem a mai ebédemet, mert igen-igen jól sikerült darabról van szó. Eddig sem volt okom panaszra a Biochef által leszállított kajára, de ez a mai valahogy felülemelkedett a szokásos minőségen.
Bátran ajánlom őket bárkinek, aki szeretne egészségesen táplálkozni!
http://futourist.hu/tom

Itent